Pages

2009. szeptember 29., kedd

Emiliana Torrini, Nesta és Amaro Del

Az utolsó szeptemberi Gospel Café érdekes mixet készített, mind zeneileg, mind témáját tekintve. Érdemes ráhangolni az fm 98 MHz-re vagy rákattintani a civilradio linkre.

Ahogy a magyar étert kutatók már megszokhatták minden szerdán este 18:00 órakor jelentkezik a Gospel Café műsora. Nem lesz ez másként az utolsó szeptemberi adással sem.
Érdemes a műsorvezetőkkel tartani, hiszen mind témájában, mind zenéjében egy igazán élvezetes kalandra csábítják a hallgatóikat.
Annyit árultak el a szerkesztők (Durkó Anett , KáGé és dj Gospel ) , hogy a műsorban megszólaltatják Nestát a Hangfoglalás művészeti vezetőjét, valamint Andrásik Remot, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkárát. Kérdéseikkel megpróbálják az összes elérhető információt kihúzni belőlük, sőt a meglepetések és backstage híreket is.
A zenét - már ha lesz rá idő - Emiliana Torrini fogja szolgáltatni,

aki amellett, hogy egy rendkivül helyes Izlandi popdíva, még a hangja is tökéletes. Azt is elárulták, hogy a szemfüles hallgatóknak lehetőségük van az énekesnő Birds című nótájának megszerzésére is ingyenesen ! (részletek itt: gospelh ) Szeretnék meghívni a tisztelt hallgatókat a Hangfoglalás nyitó koncertjére a MüPá-ba is, ahol Emiliana Torrini fellépése nyitja meg a rendezvénysorozatot.

A műsor második felében egy remek interjút ígérnek az Amaro Del zenekarral.

Róluk annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy új nagylemezük a napokban jelent meg. A szerkesztők a bemutató koncertre készülve kapták el a csapatot egy hosszabb őszinte beszélgetésre, sőt egy rögtönzött studió fellépésre is.A zenét természetesen az Amaro Del fogja játszani, érdemes hát a tánccipőket leporolni erre az estére.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése