Pages

2009. augusztus 13., csütörtök

Parachute band - viszzatérő ernyősök

Aki látta őket a Soul és Gospel Fesztiválon azoknak azért, akik nem azoknak meg azért érdemes elmenni a Take 5 klubba. A koncert pénteken este 19:00-kor kezdődik és előzenekar az utóbbi időben igencsak előtérbe került Lakatos Projekt lesz.

A Parachute bandről azt mindenképpen érdemes tudni, hogy ők Új-Zéland vezető dicsőítő zenekara, akik a világ minden táján koncerteztek már. Lendületes, fiatalos zenéjükkel szeretnék az embereket minél közelebb vezetni Istenhez. Ehhez az életvitelük, a szinpadi hozzáállásuk és szereplésük is hozzájárul.
Az együttes eredetileg 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy a legnagyobb új-zélandi keresztény fesztiválján, a Parachute Fesztiválon vezessék a dicsőítést. De a csapat az esemény után sem oszlott fel, sőt az ottani élményekből merítve rengeteg új dalt írtak, 8 albumot jelentettek meg.

2006-ban az összes alapító tag visszavonult és egy teljes generáció váltásra került sor a zenekaron belül. Öt fiatal srác vette át az elődök helyét, akik két év alatt kiadtak két új, az addigiakhoz képest sokkal lendületessebb albumot, s világszerte elkezdtek turnézni. A Parachute Band új arculata az ausztrál Hillsong United frissességével, modernségével, valamint mély lelki tartalmával kívánja megszólítani a fiatalabb generáció tagjait.

Magyarországi fellépéseiket mind a szakma, mind pedig a hallgatóság osztatlan sikerrel fogadta. Talán ezért sem véletlen, hogy újra ellátogatnak hozzánk.
Nem érdemes lemaradni!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése