Pages

2009. február 25., szerda

Gospel zenei beszélgetős műsor indul ma este!

Gospel Café - Civil rádió FM 98 - Február 25. 18.00 - minden páratlan szerdán. 

Február 25-től egy legendás műsor éled újjá ezen a helyen, felfrissült csapattal, izgalmas vendégekkel. A Gospel Café című műsor egyelőre minden páratlan (február 25, március 11…) szerda este 18:00 órától lesz hallható majd a Civil Rádióban az FM 98 MHz-en. 
Természetesen a világ többi részét sem hagynánk ki, így mindenki más a www.civilradio.hu oldalon keresztül hallgathat bennünket élőben. A műsor célja, hogy a Gospel zenét a magyar nyelvterületen is az őt megillető helyre felemeljük, áttekintést adjunk róla és egy kötetlen beszélgetős forma keretében megkérdezzük a legavatottabbakat, zenészeinket, hogy ők hogyan viszonyulnak e zenei világhoz, mikor és mit merítenek belőle stb. 
Olyan törekvésünk is van, hogy inspiratív zenékkel próbáljunk a gospel világra is hatni, és mindazt, amit a világi zenében értéknek látunk, ajánljuk a gospel zenei világnak, hogy emelje be zenei világába Isten dicsőségére. 
Ebben a munkában nélkületek magunk is elvesznénk, így kérjük, hogy hívjátok föl zenész-, zeneszerető barátaitok, közösségeitek figyelmét a műsorra és arra a lehetőségre, hogy zenét, ötletet, témát, vendéget ti is küldhettek. Mi is kíváncsiak vagyunk, hogy ti milyen zenét szerettek, vagy egy amerikai magyar gyülekezetben milyen zenéket hallgattok, milyen zenei hatások érnek benneteket és kik azok, akik hatnak rátok, zenélnek nektek. 
Ha zenész vagy, akkor is várunk, mondd el véleményed, számolj be élményeidről, ajánlj nívós előadókat, zenéket. Szerkesszük a műsort együtt! Első műsorunkban egy forgószínpadot állítunk fel és 4 vendéggel megpróbálunk belemeríteni a Gospel zene végtelennek tűnő tárházába. 

Mai vendégeink lesznek: 
Gyárfás István „Gyafi”, Patricio Baeza „Pato”, Gulyás Péter, Csapó Krisztián 
Interaktív adás lévén adások előtt és után az info@gospelcafe.hu email címre várjuk megkereséseteket, míg adások alatt a +36 30 228 9800 SMS-számon szólhattok bele az adásmenetbe.  
A műsorról további információt a hamarosan kiteljesedő www.gospelcafe.hu oldalon találhattok. Várjuk megtisztelő figyelmeteket! 

„BiZz” Bíró Zsolt (www.gospelradio.extra.hu
„Yosi” Kádár József (www.gospelcafe.hu
„kg” Kelemen Gábor (www.gospelcafe.hu)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése