Pages

2009. február 20., péntek

YFriday és Tűzveszély koncert

forrás: Vájtfül.hu

2009. márc. 6., 19:30, Take5 (VI., Paulay Ede u. 2., a Vista utazási iroda pincéjében)

Márciusban ismét Budapestre látogat a Yfriday! A Soul & Gospel Klub tavaszindító estéjén - új helyszínen, a Take5 klubban - a Tűzveszély társaságában lép fel a hazánkban is egyre népszerűbb brit zenekar.

Take5 igazi klubhelyiség, ahol garantált a kötetlen együttlét, a jó hangulat és természetesen a jó zene. A koncert 19:30-kor kezdődik (kapunyitás már 18:30-tól), a klub hajnali 1-ig nyitva tart, így a zenei fellépések befejezése után is lehetőség van a további beszélgetésekre.

Yfriday másfél évvel ezelőtti első magyarországi fellépése óta egyre népszerűbb hazánkban, közönségszavazásainkon is rendre az elsők között végez, így megtiszteltetés számunkra, hogy újra elfogadták meghívásunkat. A zenekart Angliában az idén visszavonuló Delirious? utódjának tartják, ezt bizonyítja, hogy többször koncerteztek velük együt, de Michael W. Smith-el vagy a Hillsong Uniteddel is léptek már fel egy színpadon.

A tavalyi Soul & Gospel Feszivál kisszínpados közönségdíjasát, a Tűzveszélyt nem szükséges külön bemutatnunk, hiszen sok éve koncerteznek országszerte. Az eredeti tagokkal nemrégiben újraegyesült csapat saját számai mellett főként Delirious? dalokat játszik magyarul.

Jegyár: elővételben 1590 Ft, a helyszínen: 1990 Ft.  Kapunyitás: 18:30, koncertkezdés: 19:30. www.ezazanap.hu | www.take5.hu | www.yfriday.co.uk | www.tuzveszely.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése