Pages

2009. április 8., szerda

A gospel.hu bemutatja: Gospel Café - ma este!

Folyton bővül, alakul és fejlődik Budapest legnépszerűbb élő gospel műsora, a Gospel Café, s ezentúl már heti rendszerességgel jelentkezik. Ez azt is jelenti, hogy a havi műsoridő megduplázódása miatt új műsorvezető társakkal is kell bővíteni a csapatot, így 'SenorKG' (Kelemen Gábor) és 'BiZz' (Bíró Zsolt) mellé csatlakozik két másik tapasztalt rádiós, 'James' (Szőczy János) és 'KriZ' (Csapó Krisztián), akik közül előbbi a Jelige magazin újságírója, utóbbi a Rádió C-n vezetett évekig élő gospel műsort. 

Nem titok, hogy a reményeink szerint ezen a helyen május végén elindululó gospel.hu portál szerkesztői csapatának magja is ez a négyes lesz, kiegészülve olyan nagyszerű emberekkel, mint Rencsényi Áron, a Vájtfül.hu szerkesztője, Csóka Péter a ChristianClub fejlesztője, Fehér Berci fotográfus és a Jelige magazin csapata, Joni, a ChrisTeens szerkesztője és még jónéhány elkötelezett barátunk. Ebből talán egyértelművé vált, hogy egy tartalmas, sokrétű, naprakész portált szeretnénk közösségi oldallal, aktuális hírekkel, programokkal, zenei kritikákkal, fórummal, rádió műsorral és még sok érdekességgel.

Ehhez kapcsolódik a szerdánként 18:00-kor kezdődő élő gospel zenei műsor, a Gospel Café melyet ma este a 'BiZz' és 'KriZ' páros vezet. A fő téma az előző cikkünkben már megpendített kérdés: 'hova mehet az, aki keresztény előadókat szeretne hallgatni'? Beszélgetünk klubokról és fesztiválokról, két eseményt részletesebben is megemlítve. Vendégünk lesz az Agaprés Klub egyik főszervezője és beszámolunk a múlt hét végén megrendezett Fringe Fesztiválról, ahol több keresztény banda is fellépett. Persze lesznek még aktuális hírek a gospel világából, hazai programajánló és várjuk SMS üzeneteiteket is a műsor alatt a 06 30 22 89 800-as számra. 
Az adást élőben hallgathatjátok ma este hattól online erre a linkre kattintva, de az éterben is az FM 98-as frekvencián. Autóban, a számítógép előtt vagy zsebrádióval a parkban... Ha esetleg valaki lecsúszik a műsorról és szeretné utólag meghallgatni, az is megteheti ide kattintva.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most hallgattam. Jó volt! Remélem, hogy jövő héten is lesztek!

Unknown írta...

Én is hallgattam, külön örültem a Golgota Gospelt ért pozitív megjegyzéseknek. Respect! :)

Megjegyzés küldése