Pages

2009. április 17., péntek

Soul & Gospel Fesztivál a Westend tetőteraszon

Megkaptuk a 2009. május 30.-án és 31.-én megrendezésre kerülő Soul & Gospel Fesztivál részletes programját. Hamarosan beszámolunk az eseményről háttér információkkal, cikkekkel, addig is álljon itt a fellépő zenekarok listája:

Szombaton a Joy Gospel Music előadásával kezdődik a műsor, majd három kitűnő külföldi együttes következik: a holland Joany & More Gospel, a brit Superhero és a világhírű ausztrál Planetshakers. Vasárnap a felállás megfordul, három magyar és egy külföldi csapat lesz, a sorrend: Golgota Gospel Kórus, Pintér Béla, BPA Gospel Team és Parachute Band (Új-Zéland). Mindkét nap 17 órától kezdődnek a koncertek, amiket 15 órától gyermekprogramok előznek meg.

A belépés szombaton és vasárnap is teljesen ingyenes.

A névsorból kiderül, hogy idén tényleg az igazi gospel zenét játszó együttesek kerülnek reflektorfénybe. Lesz nagylétszámú kórus szólistákkal, hallhatunk kisebb csapatot híres jazz zenészekkel és fellép olyan gospel banda is, ahol vonós- és fúvós szekció egészíti ki az énekeseket. Természetesen nem maradhatnak el a népszerű rock zenekarok sem, akik ebben az évben igazán nagy utat tesznek meg, hogy a magyar közönség előtt játszhassanak. Jön egy nagyszerű banda Új-Zélandról, egy "bolygót rázó" csapat Ausztráliából, egy hazánkban is jól ismert zenekar Nagy-Britanniából de egy fekete gospel együttes is Hollandiából. A gyermekprogramok fellépői között is jól csengő nevekkel találkozhatunk, ilyen például Gryllus Vilmos és Pintér Béla műsora.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése