Pages

2010. szeptember 2., csütörtök

Continental Singers a Gospel Caféban

A Gospel Café eheti adásának vendége Tornay András, aki egy különleges és hazánkban eddig egyedülálló koncertről fog beszélni. A világszerte kisebb-nagyobb zenei együtteseket létrehozó és támogató Continental Singers az első komolyabb gospel csapatként indult a '80-as évek végén Magyarországon.
Egészen pontosan 25 éve, és ezidő alatt számos, később a stílus meghatározó figurájává váló ember fordult meg az együttesben. Most ezt a két és fél évtizedet próbálják összefoglalni egy hatalmas koncerttel a Művészetek Palotájában, ahol olyan nagy apparátus foglal majd helyet a színpadon, melyet a hazai gospel szerető közönség még soha nem láthatott. 50 tagú kórus, egy komplett szimfónikus zenekar, ritmusszekció, egy kamarakórus és szólisták fogják megszólaltatni a Continental Singers legnépszerűbb dalait a '80-as évek amerikáját idéző színes hangszerelésben.
Ma este 18:00-kor élőben hallhatjátok az adást Budapest vonzáskörzetében az FM 98-on vagy a www.civilradio.hu-n. A műsorvezető Durkó Anett és Csapó Krisztián.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése