Pages

2009. június 9., kedd

Amnesztia a föld alatt és a hét domb városában

Hazánk egyik legnépszerűbb keresztény rock csapata ebben a hónapban a magasban és a mélyben is koncertezik. Június 20-án például az Északi-középhegységben hallhatja őket a közönség, ahol az Ózdi Ifjúsági Park szabadtéri színpadán lépnek fel. A koncert ingyenes, és a srácok a hat nappal későbbi budapesti lemezbemutató koncert anyagát játszák majd az ózdi közönségnek.

Június 26-án a mélybe vonul a zenekar, és az épülő 4-es metró Népszínház utcai megállójában tartanak egy nagyszabású, DVD felvétellel egybekötött lemezbemutatót. Az este sztárvendége Takács Tamás, aki többek között a valaha népszerű Karthago együttesből lehet ismerős. A különleges helyszín nem mindennapi vállalkozás és ennek köszönhetően egy megismételhetetlen élményt sejtet.

A banda két évvel ezelőtt robbant be a köztudatba a "Rádió" című slágerrel. Ehhez az Amnesztia klipet is készített, amit már közel hétezren láttak az egyik legnagyobb videó megosztó oldalon. Sokan kiváncsiak az igényes zenét, érthető, tartalmas mondanivalót képviselő srácokra, ennek bizonyítékaként a Popcorn legújabb számában is olvashatunk róluk. Szerepeltek többek között a Metal Hammer magazinban, a Lánchíd Rádióban, a Danubius Rádióban, a Rádió Q-ban, az ATV és a Music TV műsorán. Legújabb lemezük a közelmúltban jelent meg "Félelem nélkül" címmel. Itt a lehetőség élőben is meghallgatni őket!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése