Pages

2009. július 23., csütörtök

Keresztény mini fesztivál augusztus első napján

Augusztus első napjára élő koncertes, grill csirkés, sült kolbászos nyár esti mini fesztiválra invitálnak mindenkit Őrbottyánba. A koncertek 18:00-kor kezdődnek, az est első fellépője a Keresztkérdés lesz. A gospel hip-hop csapat egy ideje élő zenekarral játszik, s ezúttal az ország egyik legjobb schratch dj-vel egészülnek ki. DJ W neve főként Ganxsta Zolee és Dopeman zenekaraiból lehet ismerős, utóbbival a mai napig együtt dolgoznak, de DJ W ezen az estén a jó oldalra áll. Az elgondolkodtató, szellemes szövegek és a hip-hop ritmusok egyvelege biztosan sokakat megmozgat majd ezen az augusztusi szombaton.

20:00-kor a Magyar Continental Singers lép színpadra, akik kb. két évtizede aktívan koncerteznek, turnéznak hazánk egész területén. A slágeres, könnyen megjegyezhető melódiák mellett összehangolt koreográfia és bátorító, pozitív üzenet jellemzi a 20 tagú csapatot. Könnyed, vidám, felemelő. Talán így lehetne jellemezni a fiatalokból álló együttes zenéjét.

A részletes program:
17:30 – kapunyitás
18:00 – Keresztkérdés koncert (sztárvendég: DJ W)
19:10 – Gyerekprogramok, nyereményjátékok, büfé, Grill bár, meglepetés fellépő
20:00 – Continental Singers koncert
22:15 – kapuzárás

Helyszín:
Őrbottyán, Kvassay Jenő Ált. Isk. udvara (2162 Őrbottyán, Rákóczi u. 84.)
Budapest belvárosából mindössze 35 perc autóval

Fénytechnika: CrossLight & Continental Singers
Audio: Zaj Rendszerház, Joy Gospel Music és Continental Singers
Vizuáltechnika: Arteries Studio

Reméljük a rendezvény egy egyre népszerűbb, egyre nagyobb őrbottyáni keresztény fesztivál első felvonása lesz! Ezért kérjük támogassátok jelenlétetekkel! A következő rendezvények megszervezésénél ez nekünk nagy előny lesz.

A belépés mindenkinek ingyenes!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése