Pages

2009. július 24., péntek

Nyitott Kapu - színház és koncertek Verőcén

A Dunakanyarban fekvő gyönyörű kis település 2009. július 28 - augusztus 2.-ig egy színes programsorozat színhelye lesz. Állandó programként minden nap 14 órától különleges színművészeti műhellyel várják az érdeklődőket, melyre bárki jelenkzethet. Az egész heti próbák után a fesztivál utolsó két napján egy hivatásos színész segítségével megtanult 'Valahol Európában' című darabot adják elő a jelentkezők. Különleges alkalom, ahol végre mindenki kipróbálhatja, hogy milyen színész is lenne belőle.

19 órakor kezdődnek az esti programok, melyek főleg zenei események, de első este például a népszerű riporter, Vujity Tvrtko és Szenczy Sándor, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat elnöke tart előadást Pokoli Történetek - Mennyei Történetek címmel. A héten fellép az új, Gospel című lemezét bemutató Pintér Béla, az új énekesnővel nemrég visszatért Morgenfunk, a szintén új lemezt megjelentető ChickenFly valamint Rontó Attila és Rontó Kitty is.

A nemrég átadott sportpályákon kosárlabda, kézilabda és foci bajnokságra lehet nevezni és természetesen gyermek programokkal is készülnek a szervezők. A folyó közelsége, a természet szépsége valamint a programok színessége teszi különlegessé a rendezvényt. A duna-parti helyszínen felállított sátor összes programjára a belépés ingyenes.

A részletes program megtalálható a fesztivál weboldalán. Verőce kb. 40 km-re található a fővárostól északi irányban. Könnyen megközelíthető Vác felé az M2 autóúton, majd a 12-es főúton. Vonattal a Nyugati pályaudvarról, a Vác-Sturovó-Szob vonalon közlekedő járattal kb. 50 perc alatt elérhető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése