Pages

2009. május 8., péntek

A konferenciák sora folytatódik: a hétvégén Vajtán

Néhány évvel ezelőtt indult Budapest belvárosában egy újszerű kezdeményezés és akkor még senki sem tudhatta, hogy mennyire lesz életképes. Az elgondolás egyszerű volt: minden vasárnap este koncerteket szerveznek és egy kifejezetten fiataloknak szóló tanítás sorozatot is indítanak népszerű előadókkal. Ez nem egy hagyományos gyülekezeti alkalom, sokkal inkább egy olyan esemény, amire szívesen elhívja az ember a baráti társaságát, hogy aztán egy jót lehessen beszélgetni a koncertről és az ott elhangzottakról.

A Vasárnap Este életképességét jelzi, hogy még mindig nagy az érdeklődés az alkalmak iránt és a hét utolsó napjának estéjén rendszeresen megtelik az Erzsébet körút és a Dohány utca sarkán álló volt Híradó Mozi. A szervezők törekszenek a zenei sokszínűségre és az aktuális, tartalmas előadásokra, így a rendszeresen fellépő rock és worship bandák mellett volt már vonós este, fúvós koncert vagy épp klasszikus gitár előadás. Ezen kívül keresztény roma zenekarok is felléptek, és az ismertebb magyar "gospel-közeli" bandák többségével is találkozhattak már a Vasárnap Este látogatói.

A hétvégén ezek a látogatók, a szervezők és az érdeklődők egy picit hosszabb időt is együtt tölthetnek. Gyönyörű környezetben, Vajtán, a Zichy-kastényban lesz idő a csendességre, az előadásokra, a közös dicséretre és a kikapcsolódásra. Aki nem tud elmenni, de érdekli az esemény, az se szomorkodjon, ezt a konferenciát is lehet online követni az interneten. (Csak audio.)

A közvetítések időpontjai:
Péntek - 19:30
Szombat - 9:00 és 19:00
Vasárnap - 9:00

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése