Pages

2009. május 31., vasárnap

Soul & Gospel Fesztivál - 2. nap

Tegnap kezdődött és ma már véget is ér az év legnagyobb hazai gospel fesztiválja a Westend tetőkertjén. Tudósítónk beszámolója szerint az esős, hűvös idő ellenére megtelt lelkes esőkabátos, esernyős emberekkel a nézőtér és a néha eleredő eső sem gátolta meg a jelenlévőket abban, hogy nagyszerűen érezzék magukat. Reméljük, hogy ez ma sem lesz másképp, nézzük a programot:

Délután 5-kor Magyarország legnagyobb és talán legkedveltebb gospel kórusa kezd, dinamikus, gyors dalokat tartalmazó programmal érkezik a Golgota Gospel Kórus. Mindig felemelő élmény hallani a több, mint száz fős együttest, biztosan most is készültek néhány meglepetéssel, koreográfiával és szívmelengető dalokkal.
6 órakor lép a színpadra a népszerű Pintér Béla, aki ezúttal nem gyermekkarral, hanem egy új műsorral és új lemezzel szerez majd kellemes pillanatokat rajongóinak. Régi, ismert, dallamos protestáns evangéliumi énekeket hangszerelt át és ad elő zenekarával amolyan "southern gospel" stílusban.
7-kor Gyárfás István és a BPA Gospel Team következik, akik a lelket-testet megmozgató fekete gospel zenék magyar adaptációival készültek. Nagyszerű vokalisták, ezúttal már három tagú profi fúvós szekció, minőségi zenészek és persze Gyárfás István jellegzetes gitár játéka teszi a programot felejthetetlenné.
8-kor 'worship time', vagyis egy népszerű csapat következik Új-Zélandról komoly üzenettel. A Parachute Band a Hillsong együtteseihez hasonló zenei stílussal biztosan közönség kedvenc lesz Magyarországon is.

Tüzes zenék a hűvös időben: Soul & Gospel Fesztivál - ma 5 órától.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése