Pages

2009. augusztus 29., szombat

Zöld Pardon tehetségkutató verseny

Az Amnesztia ismét egy nagy lépést tett azon az úton, amelyet minden (keresztyén) zenekarnak meg kellene tennie. Azaz megméretnie magát a hazai és a nemzetközi porondon.

Talán többen emlékeztek rá, hogy a Lakatos Projekt idén koranyáron már tett ez irányba egy óriási lépést a Lumen fesztiválon. Sikert és elismerést hozva a magyar (keresztyén) zenének.
Az Amnesztia hasonló bátorsággal vág most neki a Zöld Pardon tehetségkutató versenyének, reméljük még nagyobb sikerrel.



A Zöldfül első öt helyezettje közzé már bekerült a magyar rock csapat, de talán segíthetnénk rajtuk mi is, hogy ennél feljebb is emelkedjen a rock zászlaja.
Kérünk hát benneteket, hogy szavazzatok a fiúkra a www.zp.hu/zoldful oldalon és támogassátok őket akár a koncerten való zöld pólós megjelenéssel is.
Hajrá, mert egyelőre az utolsó helyről kezdik a megmérettetést!
Biztatásként itt közöljük a csapat hozzánk eljuttatott levelét:

"Az első és legfontosabb hogy GYERTEK EL 2009.SZEPTEMBER 3. -ÁN A ZÖLD PARDONBA erre a napra és biztassatok minket hogy a legjobbat tudjuk hozni ami csak kitelik tőlünk. A másik amiben szintén a ti segítségeteket kérnénk hogy az erre az alkalomra létrehozott honlapon szavazzatok a zenekarra amit a WWW.ZP.HU/ZOLDFUL oldalon találtok. (Itt meghallgathatjátok a másik 4 zenekart akik bekerültek a legjobbak közé) Amit még tehettek értünk, hogy ha a helyszínre zöld felsőben érkeztek, mert ezt a színt kapta a zenekar. ÉS PERSZE NEM UTOLSÓ SORBAN TERJESSZÉTEK A HÍRT HOGY ISMÉT SZÍNPADON AZ AMNESZTIA! Minden infót megtaláltok a WWW.ZP.HU/ZOLDFUL
oldalon. Előre is köszönjük!!! Amnesztia band"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése