Pages

2009. március 22., vasárnap

ChickenFly feat. Morgenfunk

A két hazai funky csapat először együtt!
A ChickenFly 2009. május 10.-én mutatja be legújabb, 'Repülnék' című albumát, s a lemezbemutató koncert vendége a megújult Morgenfunk, mely a felfrissült felállással ezen az estén áll először színpadra. Különleges koncert várható a Fonó Budai Zeneházban, ahol a két banda a lüktető zenét és a gospel üzenetet látványos fény- és multimédiás elemekkel és a legprofibb hangtechnikával igyekszik még felejthetetlenebbé tenni. Mindkét csapatban volt néhány tagcsere és az estén teljesen új dalokat mutatnak be. 
A ChickenFly a basszusgitár poszton újult meg, s az új tag, Bocsi Sándor minden bizonnyal meggyőzi majd a hallgatókat a váltás okáról. A zenekar egyébként ízelítőt ad a még "karcosabb", "húzósabb" számokat tartalmazó új lemezéről a hivatalos MySpace oldalán, a linket megtaláljátok alább. A zenekar gitárosának, s egyben dalszerzőjének elmondása szerint egy csipettel több rock hangzás került az új számokba, de persze megmaradtak a blues és funky elemek is.
A Morgenfunk háza táján szembetűnőbb a felfrissülés, ugyanis új frontembert kapott a banda egy nagyszerű énekes hölgy, Juhász Edina személyében. A profibb, egyedibb hangzás pedig az új gitáros, Jermann Gábor játékát hallva válik megkérdőjelezhetetlenné. A Morgenfunk új dalai a dallamosság és a dinamizmus jegyében születtek, de persze van, amikor már nem érdemes a zenéről írni, inkább meg kell hallgatni!

Az estre a belépő 500 forint, ami a mai árakat tekintve különlegesen alacsony és persze a megjelenő ChickenFly album ezen a koncerten akciós áron megvásárolható.
Kellemes tavaszi este, pezsgő groove-ok és sok meglepetés... 
Christian Funk United a Fonó Budai Zeneházban!
2009. május 10. - 19:00


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése